HA_BANNER_AFTER

 

 

 

 

Welkom op de site van de officiële Afterparty van Nederland (Benelux).

Dit evenementen concept is  speciaal in het leven geroepen voor mensen die werkzaam zijn in de nacht en of het weekend, met name mensen uit de horeca- en evenementen wereld, artiesten- en muziekwereld. Deze groep heeft net als een ieder ook recht op ontspanning, echter laten de werktijden uit betreffende sectoren het niet altijd toe. Speciaal voor deze groep mensen organiseert “Where is the Afterparty?!” als enige officiële afterparty organisatie in de Benelux, evenementen als horeca-ochtenden en- of horeca-avonden voorzien van muzikaal- en dans-entertainment.

Wil je onze events bij wonen wordt dan nu een member ? Vraag nu jou “Where is the Afterparty?!” membercard aan en geniet gratis toegang op onze events. Ook kun je met deze membercard gebruik maken van extra voordelen zoals korting bij de bar, keuken en op merchandise van ons merk.

Stuur een email naar whereistheafterparty@gmail.com en vermeld bij onderwerp MEMBERCARD. Onze administratie afdeling verwerkt de aanvraag. Na goedkeuring van de aanvraag wordt uw kaart per post opgestuurd.

Gezien de organisatie de kwaliteit van haar evenementen wilt behouden wordt er selectief publiek toegelaten tot haar events. Heb je geen persoonlijke uitnodiging of een membercard wordt u helaas niet toegelaten. De organisatie behoud zich ten alle tijde het recht ongewenst publiek te weigeren en of te verwijderen op haar events. Er geldt een “No Tolerance” deur beleid en deze wordt uitgevoerd door strenge beveiligingspersoneel!

Leave a reply

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress